sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Curs coaching - „CAMPIONII au coach!”

„CAMPIONII au coach!” – este un program de specializare pentru ocupatia SPECIALIST ÎN ACTIVITATEA DE COACHING


Dupa o perioada de lucru intens, impreuna cu cativa prieteni si colegi, am creat si rulat prima serie a cursului „CAMPIONII au coach!”

A fost o experienta deosebita pentru ca a pus impreuna mai multe persoane, foarte bune pe domeniul lor profesional, care nu au mai lucrat pana in acel moment impreuna. Majoritatea dintre noi fiind coachi cu experienta am contractat cat mai bine cu putinta ceea ce aveam de facut. Insa dupa cum se spune "teoria ca teoria insa practica ne omoara" :) sau cum spune un amic de-al meu "viata bate filmul" am reusit sa ajungem cu proaspata infiintata echipa de proiect in etapa care se cheama "Rabufnire". 

Asa cum le spun de obicei studentilor de la cursul de "Certificat Profesional in Management" al Open University, o echipa nu poate lucra la capacitatea sa maxima daca nu trece prin etapa de "Rabufnire" iar acest lucru s-a adeverit si de aceasta data. 

Ca urmare a evenimentelor petrecute in aceasta etapa desi echipa s-a micsorat (din 6 am ramas 5) activitatea a inceput sa functioneze, sa fim mai eficienti si am intrat in etapa de "Normare". In fotografie suntem cei care am ramas dupa "Rabufnire" :) De la stanga la dreapta: Costel Coravu, Cristina Manole, Paul Adrian Costin, Anabela Hani, Alexandru Frumosu.



De pe 17 ianuarie 2014 incepe a doua serie a cursului „CAMPIONII au coach!” si cu aceasta ocazia echipa noastra va trece, sper eu, in etapa de "Functionare". Feedback-ul participantilor la curs ne va fi de un real folos in analiza modului in care lucram in echipa.

Iata cateva imagini din prima serie:






Pentru cei care sunt interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniul coaching-ului, pentru cei interesati de dezvoltare personala, pentru managerii care vor sa treaca la un nivel superior si sa foloseasca abilitati de coach in leadership, pentru toti acestia va sugerez sa vizitati pagina de evenimente de pe Top Coach unde veti gasi detalii referitoare la acest curs.

Locurile sunt limitate iar timpul ramas este foarte scurt asa ca, pentru cei care deja sunteti hotarati, puteti descarca formularul de inscriere de aici


Succes!

Alex

P.S. Ceea ce faci astazi este important pentru ca dai in schimb o zi din viata ta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu